Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3076
Title: Отримання м'ясних аналогів шляхом екструзії
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Keywords: екструзія
м'ясні вироби
наповнювачі
параметри
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О.І. Отримання м'ясних аналогів шляхом екструзії / О.І. Черевко, О.А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 81-85.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто використання процесу екструзії для виробництва м’ясних виробів. Запропоновано використання додаткових компонентів та зміну параметрів м’яса в каналі екструдера. Визначено вплив на властивості екструдату відсоткового вмісту наповнювачів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3076
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf169,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.