Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3088
Title: Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Цуркан, Микола Михайлович
Keywords: нагрівання
переробка сировини харчової
сушарки
обробка харчової сировини
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О. Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки / В.О. Потапов, М.М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 112-119.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто питання визначення умов рівномірного нагріву зневоднюваної сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки, що є одним з основних факторів підвищення енергоефективності процесу НВЧ-сушіння.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3088
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf219,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.