Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091
Title: Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу
Authors: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, Мюшфік Панах огли
Keywords: емульсійні соуси
біологічна цінність
майонез
йодобілкова добавка
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М.П. Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу / М.П. Головко, Т.М. Головко, М.П. Бакіров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 160-164.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Досліджено вплив на емульсійну стійкість напівфабрикату йодобілкового та доцільність його використання у технології майонезів. Встановлено, що наявність напівфабрикату йодобілкового підвищує не лише біологічну цінність, а й емульсійну стійкість соусів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf151,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.