Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3092
Title: Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками
Authors: Туз, Наталія Федорівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Keywords: автоматизація технологічних процесів
желейний мармелад
рослинного походження
кріас-порошки
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Туз Н.Ф.Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками / Н.Ф. Туз, М.В. Артамонова, Г.М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С.190-196.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Проведено оптимізацію технологічних параметрів приготування желейного мармеладу на агарі з кріас-порошками рослинного походження. Отримано математичні моделі, що характеризують процес та оптимальні концентрації досліджуваних добавок та лимонної кислоти.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3092
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf263,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.