Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3102
Title: Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Черевична, Наталія Іванівна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Keywords: переробка сировини харчової
товарознавча оцінка
сиркові вироби
сегмент
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуденко Н. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка / Н.В. Дуденко, Н.І. Черевична, О.В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С.204-210.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто питання розробки рецептур сиркових десертів із використанням зернових інгредієнтів як наповнювачів. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що розроблені продукти мають оптимальне співвідношення жирів та білків, зменшену енергетичну цінність порівняно з сирковими десертами промислового виробництва, а також збагаченіхарчовими волокнами.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3102
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf290,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.