Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3119
Title: Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій
Authors: Нечепуренко, Кристина Борисовна
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Пивоваров, Павло Петрович
Keywords: механічні властивости
альгінати
харчові технології
полісахариди
гелі
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нечепуренко К.Б. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій / К.Б. Нечепуренко, Є.О. Коротаєва, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 362-366.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. На даному етапі розвитку харчової технології використовується широкий спектр нових технологій, до яких належить емульгування різної сировини, а саме полісахаридів, для отримання принципово нових продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3119
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf214,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.