Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3120
Title: Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач
Authors: Головко, Микола Павлович
Колесник, Тетяна Леонідівна
Колесник, Аліна Олексіївна
Keywords: м’ясні фарші
напівфабрикат кістковий харчовий (ХКН)
мікроструктура
пастоподібні напівфабрикати
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М.П. Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач / М.П. Головко, Т.Л. Колесник, А.О. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 367-374.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Досліджено мікроструктуру пастоподібної добавки із харчової кістки у вигляді НКХ та мікроструктуру м’ясних січених виробів, що містять НКХ-пасту та НКХ-порошок. Доведено, що м’ясні січені вироби, у рецептуру яких входить кістковий мінеральний збагачувач, мають однорідну консистенцію з високим ступенем органічного взаємозв’язку структурних компонентів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3120
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf217,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.