Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3138
Title: Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Манжос, Наталія Володимирівна
Касілова, Людмила Олексіївна
Keywords: лікування хвороб
математичне моделювання
інгредієнти
одноразове споживання
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Н.В. Манжос та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 434-440.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Запропоновано алгоритм поетапного створення математичних моделей (з їх числовими параметрами, що надзвичайно важливо) та оптимізації вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання різних видів, призначених для профілактики та лікування захворювань, залежних, зокрема, від вмісту кальцію в організмі людини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3138
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
70.pdf180,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.