Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3174
Title: Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Keywords: лікувально-профілактичне харчування
біологічно активні речовини (БАР)
дефіцитні нутрієнти
профілактика хвороб
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крутовий Ж. А. Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення / Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С. 42-52.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Запропоновано науково обґрунтований підхід до проектування систем харчування довготривалої оздоровчої дії. Детально розроблені етапи створення систем харчування з високим вмістом збалансованого кальцію та збагачених нутрієнтами, необхідними для його засвоєння; систем, призначених для профілактики та лікування хвороб, залежних, зокрема, від дефіциту кальцію в організмі споживача.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3174
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf1,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.