Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3186
Title: Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально- профілактичної дії без м'яса та риби
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Касілова, Людмила Олексіївна
Приказчикова, Ю.Ю.
Запаренко, Ганна Володимирівна
Keywords: м'ясо
раціональне харчування
риба
лікувально-профілактичні властивості
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально- профілактичної дії без м'яса та риби / Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова, Ю.Ю. Приказчикова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С.178-185.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Запропоновано науково обґрунтований підхід до якісного та кількісного аналізу харчової та біологічної цінності створеної сукупності раціонів лікувально-профілактичної дії без м'яса та риби.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3186
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf269,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.