Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3193
Title: Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів
Authors: Самохвалова, Ольга Володиміровна
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Keywords: математичне моделювання
тісто
харчові волокна
кекси
нутрієнти
харчові інгредієнти
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О.В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів / О.В. Самохвалова, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С. 272-282.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу з максимально можливим вмістом харчових волокон і збалансованим складом незаміннних амінокислот. У моделі подано, по-перше, фізіологічні обмеження на співвідношення вмісту незамінних амінокислот, близькі до оптимальних, по-друге, фізіологічні умови збагачення виробу низкою важливих нутрієнтів, по-третє, технологічні обмеження, зокрема на вміст вологи в тісті.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3193
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf333,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.