Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3195
Title: Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдічева, Ольга Петрівна
Keywords: гарбузові овочі
раціональне харчування
мікронутрієнти
біофортифікація
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В. Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації / Г.В. Дейниченко, О.П. Юдічева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С. 228-236.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Нестачу мікронутрієнтів у раціоні харчування людей називають «прихованим голодом». Існує наступний шлях вирішення даної проблеми – біофортифікація продуктів харчування. Одним із напрямів біофортифікації в Україні може стати використання органічного екологічно безпечного добрива «Ріверм» під час вирощування гарбузових овочів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3195
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf277,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.