Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3224
Title: Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Попова, Тетяна Миколаївна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Keywords: яблуко
теплова обробка (термообробка
кольороутворення
кольорові характеристики
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук / А.А. Дубініна, Т.В. Щербакова, Т.М. Попова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С. 383-390.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3224
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf299,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.