Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3225
Title: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича 19 листопада 2018 року У 2 ч. Ч.2
Keywords: інформаційні технології
бухгалтерський облік
підприємства харчування та торгівлі
фінансово-кредитна система
експертиза товарів
готельно-ресторанний бізнес
економіка підприємства
мережна економіка
навчальний процес
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича 19 листопада 2018 року У 2 ч. Ч.2 / редкол.: О.І. Черевко та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 299 с.
Abstract: Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерсько обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі, а також інформаційним технологіям у науці та навчальному процесі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3225
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 2 ch.pdf7,5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.