Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Title: Особливості формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Янчева, Ліана Миколаївна
Ільченко, Маргарита Олександрівна
Keywords: нормативно-правові документи
розрахунки
підприємства ресторанного господарства
калькуляція
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева Л.М. Особливості формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного господарства / Л.М. Янчева, М.О. Ільченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип.1 (15). – С.3-10.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення механізму формування собівартості продукції, обліку витрат за калькуляційними об’єктами та сукупності способів розрахунку собівартості калькуляційної одиниці на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.1. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf162,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.