Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3236
Title: Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Белебеха, І.О.
Грінько, Алла Павлівна
Кваша, Ольга Олександрівна
Keywords: управлінський облік
підприємства ресторанного господарства
методичні вказівки
організації
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Белебеха І. О. Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / І.О. Белебеха, А.П. Грінько, О.О. Кваша // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип.1 (15). – С.30-38.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто та запропоновано основні методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3236
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.1. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf162,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.