Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/328
Title: Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства. Метод. вказівки
Authors: Акімова, Наталія Сергіївна
Говоруха, Олена Олександрівна
Кашперська, Анастасія Іванівна
Keywords: ресторанний бізнес
ресторанний маркетинг
бухгалтерський облік у ресторанному господарстві
ресторанний менеджмент
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства: Методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів спеціальності "Облік і оподаткування" / уклад.: Н. С. Акімова, О. О.Говоруха, А. І.Кашперська; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2016. – 38с.
Abstract: Бухгалтерський облік - це система знань, в основу якої покладено економіку, право та математику. Водночас це й практична робота. У практичному аспекті бухгалтерський облік формує інформаційну систему, що дає змогу користувачам оперувати даними, потрібними для аналізу, оцінювання та змінювання стану будь-якого суб'єкта ринку (господарства) в часі й просторі. Метою написання курсової роботи є систематизація, набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/328
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КБОАО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.