Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorГоворуха, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКашперська, Анастасія Іванівна-
dc.date.accessioned2016-09-27T08:48:12Z-
dc.date.available2016-09-27T08:48:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства: Методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів спеціальності "Облік і оподаткування" / уклад.: Н. С. Акімова, О. О.Говоруха, А. І.Кашперська; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2016. – 38с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/328-
dc.description.abstractБухгалтерський облік - це система знань, в основу якої покладено економіку, право та математику. Водночас це й практична робота. У практичному аспекті бухгалтерський облік формує інформаційну систему, що дає змогу користувачам оперувати даними, потрібними для аналізу, оцінювання та змінювання стану будь-якого суб'єкта ринку (господарства) в часі й просторі. Метою написання курсової роботи є систематизація, набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни.ru_RU
dc.publisherХарків:ХДУХТru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectресторанний маркетингru_RU
dc.subjectбухгалтерський облік у ресторанному господарствіru_RU
dc.subjectресторанний менеджментru_RU
dc.titleБухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства. Метод. вказівкиru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри фінансів та обліку



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.