Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3334
Title: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Authors: Неклеса, Ольга Павлівна
Вовк, Валерія Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Keywords: Патент № 117869
Issue Date: 10-Oct-2018
Citation: Патент України на винахід № 117869, МПК A23G 3/34 (2006.01). Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / Неклеса О.П., Вовк В.С., Пивоваров Є.П.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № a 2016 13510; заявл. 28.12.2016; опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19.
Abstract: Винахід належить до способу отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів що передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення, де у рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20-8080-20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід, суміш всередині капсул містить 1,0-18,0 % сухої молочної сироватки, 30,0-45,0 % цукру, 2,0-5,0 % загусників та 0,2-0,7 % хлориду кальцію, а оболонка, утворена на основі альгінату кальцію, та суміш рослинних складових і капсул уварюють до вмісту сухих речовин 66,0-80,0 % з отриманням начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3334
Appears in Collections:Перелік патентів за 2018 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
117869.pdf243,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.