Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3360
Title: Моделювання бюджетів витрат операційної діяльності для підприємств ресторанного господарства
Authors: Андрющенко, Ірина Сергіївна
Keywords: моделювання
система бюджетів
фінансові ресурси
підприємства ресторанного господарства
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Андрющенко І.С. Моделювання бюджетів витрат операційної діяльності для підприємств ресторанного господарства / І.С. Андрющенко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип.1 (15). – С.376-384.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Розроблено модель бюджетування витрат операційної діяльності, графік термінів виконання бюджетних процедур та відповідальних осіб для ефективного управління фінансовими ресурсами і можливістю складання бюджетів фінансових результатів на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3360
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.1. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf221,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.