Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439
Title: Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену
Authors: Варипаєв, Олексій Михайлович
Keywords: смакові продукти
філософія
їжа
феноменологія
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О.М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену / О.М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С.319-325.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто проблеми розвитку "філософії їжі" як особливої сфери гуманітарного знання, запропоновано нову парадигму розгляду феномену їжі як одного з найважливіших проявів людської тілесності, проаналізовано зв’язок "філософії їжі" з філософськими категоріями смаку, приємного, корисного й здорового.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.2. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf252,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.