Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3473
Title: Розрахунок технологічного обладнання харчових виробництв. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Андрій Миколайович
Keywords: технологічне обладнання
харчова промисловість
методика розрахунку
конструкції обладнання
концентрування
сушіння
рослинна сировина
напівфабрикати
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розрахунок технологічного обладнання харчових виробництв: навчальний посібник / уклад.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, Л.В. Кіптела, О.Є. Загорулько, Б.В. Ляшенко, А.М. Загорулько; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 305 с.
Abstract: У навчальному посібнику висвітлено питання будови та розрахунку окремих видів технологічного обладнання, яке застосовується в харчовій промисловості, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки. Наведено розроблені авторами конструкції обладнання для концентрування і сушіння рослинної сировини з метою отримання високоякісних пастоподібних і порошкоподібних напівфабрикатів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3473
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри процесів та устаткування харчової та готельно-ресторанної індустрфї ім. М.І. Бєляєва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_поз.35.pdf5,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.