Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3481
Title: Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини. Навчальний посібник
Authors: Погожих, Микола Іванович
Потапов, Володимир Олексійович
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, Максим Васильович
Keywords: енергоефективність
сушіння
харчова сировина
технології
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини: навчальний посібник / М.І. Погожих, В.О. Потапов, А.О. Пак та ін. – Харків: ХДУХТ, 2016. – 234 с.
Abstract: Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння харчової сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодів та овочів, молока та молочних продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3481
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КФМІТД)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_поз.32.pdf2,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.