Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3486
Title: Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині
Authors: Селютін, Віктор Михайлович
Шевченко, Д.Є.
Keywords: перспективи розвитку
кулінарія
інноваційний розвиток
розвиток туризму
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Селютін В.М. Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині / В.М. Селютін, Д.Є. Шевченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С.349-358.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто поняття кулінарного туризму як інноваційного напрямку та проблеми його розвитку на Харківщині. Досліджено сучасний стан готельної, ресторанної й туристичної галузей у регіоні та запропоновано шляхи подолання проблем.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3486
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.2. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf299,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.