Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3488
Title: Формування кадровового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації
Authors: Попкова, Катерина Володимирівна
Keywords: модернізація
гостинна індустрія
кадровий потенціал
сфера послуг
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Попкова К.В. Формування кадровового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації / К.В. Попкова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 343-349.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Проаналізовано ситуацію, що склалася у сфері послуг у країні в цілому, а також визначено завдання модернізації освітніх програм у рамках підготовки фахівців підприємств індустрії гостинності в Україні відповідно до сучасних вимог. Проаналізовано проблеми модернізації організацій сервісу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3488
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.2. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf250,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.