Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3489
Title: Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності
Authors: Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Самохвалова, Ольга Володиміровна
Запаренко, Г.В.
Касабова, К.Р.
Keywords: кондитерські вироби
ринок хлібних виробів
сегментація ринку
підвищення якості
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності / О.П. Афанасьєва, О.В. Самохвалова, Г.В. Запаренко та ін. // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С.388-395.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Проведено маркетингове дослідження ринку борошняних кондитерських виробів м. Харкова. Здійснено сегментацію ринку та позиціонування мафінів підвищеної харчової цінності. Розроблено рекомендації для успішного впровадження нової продукції у виробництво та виходу її на кондитерський ринок.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3489
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.2. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58.pdf265,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.