Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3490
Title: Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в "суспільстві сервісу"
Authors: Варипаєв, Олексій Михайлович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: підприємства ресторанного господарства
потреби споживачів
ресторанний маркетинг
стратегія підприємства
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О.М. Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в "суспільстві сервісу" / О.М. Варипаєв, Л.М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 325-330.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного господарства в Україні, запропоновано комплексний підхід до питання про досягнення успішності й ефективності роботи ресторану, розроблено факторну модель, продуктивну для стратегії підприємства, спрямованої на задоволення комплексу потреб споживача.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3490
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.2. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf346,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.