Навчально-методичні видання (КТМ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Інноваційні технології м'ясних продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології харчових продуктів тваринного походження"Желєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Технологія галузі. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Збірник довідково-нормативних матеріалівДроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”)Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Харчові технології. Ч.1. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології”Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Ч.II Розрахунок технологічного обладнання, робочої сили та площ функціональних груп приміщень у підприємствах м’ясної галузі різних типів. Методичні рекомендаціїСкуріхіна, Людмила Андроніківна; Дроменко, Олена Борисівна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Загальні технології харчової промисловості. Збірник тестів для поточного та підсумкового контролю знань для студ. ден. та заочн. форм навч. напряму підготовки 6.05170101 «Харчові технології та інженерія» спец. «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»Камсуліна, Наталія Валеріївна
2016Пакування харчових продуктів галузі. Конспект лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"Гринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12