Навчально-методичні видання (КТМ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 22
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення. Методичні вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Програма та методичні вказівки до переддипломної практики для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна
2018Програма та методичні рекомендації з переддипломної практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня магістр (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2018Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр(спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2017Проектування та реконструкція підприємств галузі. Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр денної та заочної форм навчання (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2018Контроль якості та безпека продукції галузі. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2017Програма та методичні вказівки до виробничої практики для студентів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"Камсуліна, Наталія Валеріївна
2018Програма та методичні вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Харчові технології. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Організація та виконання дипломної та кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів освітнього ступеня магістр спец.181 "Харчові технологіїГринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2017Інноваційні технології м'ясних продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології харчових продуктів тваринного походження"Желєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Технологія галузі. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Збірник довідково-нормативних матеріалівДроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”)Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Харчові технології. Ч.1. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології”Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Ч.II Розрахунок технологічного обладнання, робочої сили та площ функціональних груп приміщень у підприємствах м’ясної галузі різних типів. Методичні рекомендаціїСкуріхіна, Людмила Андроніківна; Дроменко, Олена Борисівна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Загальні технології харчової промисловості. Збірник тестів для поточного та підсумкового контролю знань для студ. ден. та заочн. форм навч. напряму підготовки 6.05170101 «Харчові технології та інженерія» спец. «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 22