Навчально-методичні видання (КТМ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 11 из 11
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Технологія галузі. Методичні рекомендаціїБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Збірник довідково-нормативних матеріалівДроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект лекційОнищенко, В'ячеслав Миколайович
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівкиГринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Харчові технології. Частина 1. Методичні вказівкиКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина II Розрахунок технологічного обладнання, робочої сили та площ функціональних груп приміщень у підприємствах м’ясної галузі різних типів. Методичні рекомендаціїСкуріхіна, Людмила Андроніківна; Дроменко, Олена Борисівна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Загальні технології харчової промисловості. Збірник тестівКамсуліна, Наталія Валеріївна
2016Пакування харчових продуктів галузіГринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2006Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Вступ до фаху”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 11 из 11