Автореферати 2019 р. Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировиниТатар, Лариса Василівна
2019Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використаннямПрименко, Владислав Геннадійович
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якостіЗначек, Рафаела Рафаелівна
2019Формування системи маркетингу закладів вищої освітиЖегус, Олена Валентинівна
2019Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмихуГородиська, Олена Володимирівна
2019Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використаннямГеліх, Анна Олександрівна
2019Облік і аудит за міжнародними стандартами в умовах інтеграції в світову економікуАсває, Азаден
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7