Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3570
Title: Обґрунтування стабільності структури багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Д.В.
Keywords: плодово-ягідна сировина
рослинні пасти
фруктові пасти
структура
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обґрунтування стабільності структури багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини / О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.О. Захаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С. 121-128.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(14)
Abstract: Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорос-лої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину – айва, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3570
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf240,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.