Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/36
Название: Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Скуріхіна, Людмила Андріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Ключевые слова: харчова технологія
технологія зберігання, консервування та переробки м’яса
харчова інженерія
Дата публикации: 2006
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса” / уклад.: М.О. Янчева, Л.А. Скуріхіна, Н.Г. Гринченко; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. - Харків: ХДУХТ, 2006 .- 24 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/36
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання (КТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вступ до фаху_Методичні вказівки_ПЗ.pdf182,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.