Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/36
Название: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Вступ до фаху”
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Скуріхіна, Людмила Андріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Ключевые слова: Харчова технологія та інженерія
Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса
Дата публикации: 2006
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Вступ до фаху” для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса” / Укладачи М.О. Янчева, Л.А. Скуріхіна, Н.Г. Гринченко - Харків:ХДУХТ, 2006, 24
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/36
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання (КТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вступ до фаху_Методичні вказівки_ПЗ.pdf182,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.