Монографії та навчальні посібники кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Нутриціологія та харчова безпека. Навчальний посібникПавлоцька, Лариса Федорівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2004Лабораторний практикум з аналітичної хімії. Навчальний посібник. Ч.1. Якісний аналізДобровольська, Олена Владиславівна; Смірнова, Інна Сергіївна
2019Дієтичне харчування. Практичний курс. Навчальний посібникДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Упатова, Олена Іванівна; Цибань, Лілія Степанівна
2018Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»Самойленко, Сергій Олексійович; Губський, Сергій Михайлович
2018Загальна хімія. Навчальний посібникАксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2010Технічна мікробіологія. Метод. вказ. до викон. лаб. роб. для студ. за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Головко, Микола Павлович; Чернова, Людмила Олександрівна
2012Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія. Навчальний посібникДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібникПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2010Харчова хімія. Лабораторний практикум. Навчальний посібник. Ч.1Кузнецова, Тетяна Олегівна; Гурікова, Ірина Миколаївна
2012Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування. Навчальний посібникКрайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Старчаєнко, Олена Тимофіївна; Федак, Наталія Василівна; Терещенко, Любов Василівна
2006Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч. 2. Гетерофункціональні похідні та гетероциклічні сполукиКравченко, Е.Ф.; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2004Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч.1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідніКравченко, Е.Ф.; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2017Фізіологія харчування. ПідручникПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2007Правове регулювання сфери охорони здоров’я людей, тварин, рослин в Європейському Союзі та в УкраїніГубський, Сергій Михайлович; Іншин, Михайло Іванович; Мироненко, Тетяна Євгенівна; Клюєв, Олександр Миколайович; Куліш, Анатолій Миколайович; Попович, Євген Миколайович; Таранушич, Сергій Васильович; Шопіна, Ірина Миколаївна; Якимов, Генадій Олександрович
2017Основи фізіології харчування. Навчальний посібникГорбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цибань, Лілія Степанівна
2016Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу. Колективна монографіяЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Радченко, Микола Іванович; Савицька, Наталія Леонидівна
2017Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів. Навчальний посібникЄвлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Цибань, Лілія Степанівна
2016Научные аспекты технологий пищевых продуктов антианемической направленности со стабилизированным гемовым железом. МонографияЕвлаш, Виктория Владленовна; Погожих, Николай Иванович; Акмен, Виктория Александровна
2016Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Самойленко, Сергій Олексійович; Отрошко, Наталія Олександрівна; Буряк, Ірина Алімовна
2015Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу. МонографіяЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Савицька, Наталія Леонидівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31