Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3605
Title: Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів
Authors: Маяк, Віталій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лихобаба, О.В.
Keywords: плодоовочева сировина
ресурсозберігаючі технології
пастоподібні концентрати напоїв
раціональний розподіл ресурсів
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів / В.І. Маяк, В.М. Михайлов, Б.В. Ляшенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С.133-138.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(14)
Abstract: Запропоновано послідовність розробки нового ресурсозберігаючого способу виробництва високоякісних пастоподібних концентратів напоїв і знайдено раціональне значення середнього розміру твердих часток пастоподібних концентратів, що виробляються з плодоовочевої сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3605
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf187,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.