Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Title: Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Потапов, Володимир Олексійович
Терешкін, Олег Георгійович
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Keywords: картопля
очищення
комбінований процес
параметри
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі / Г.В. Дейниченко, В.О. Потапов, О.Г. Терешкін та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С.152-159.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(14)
Abstract: Визначено раціональні параметри процесу термічної обробки бульб картоплі парою надлишкового тиску та процесу її механічного доочищення, під час яких відбувається повне очищення бульб картоплі від шкірки та міні-мізується відсоток втрат сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf294,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.