Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3621
Title: Актуальність використання йодобілковихкомплексів у технології соусів емульсійного типу
Authors: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, Мюшфік Панах огли
Keywords: йодобілкова добавка
емульсійні соуси
біоорганічні сполуки йоду
технологія соусів
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М.П. Актуальність використання йодобілковихкомплексів у технології соусів емульсійного типу / М.П. Головко, Т.М. Головко, М.П. Бакіров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.47-53.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Обґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3621
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf173,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.