Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3625
Title: Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Authors: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Пивоваров, Павло Петрович
Keywords: напівфабрикати
солодкі страви
молочна сировина
плодова сировина
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко Н. Г. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини / Н.Г. Гринченко, Р.В. Плотнікова, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.3-9.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Досліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини: органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено, що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинноїнормативної документації.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3625
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf173,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.