Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorПлотнікова, Раїса Валеріївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.date.accessioned2019-02-05T09:48:47Z-
dc.date.available2019-02-05T09:48:47Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГринченко Н. Г. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини / Н.Г. Гринченко, Р.В. Плотнікова, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.3-9.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3625-
dc.description.abstractДосліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини: органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено, що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинноїнормативної документації.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)-
dc.subjectнапівфабрикатиru_RU
dc.subjectсолодкі стравиru_RU
dc.subjectмолочна сировинаru_RU
dc.subjectплодова сировинаru_RU
dc.titleДослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf173,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.