Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3637
Title: Структуровані термостабільні тверді емульсійї на основі іонотропних полісахаридів
Authors: Нечепуренко, Кристина Борисовна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Keywords: емульсії
полісахариди
альгінат натрію
структуровані продукти
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Структуровані термостабільні тверді емульсійї на основі іонотропних полісахаридів / К.Б. Нечепуренко, Є.П. Пивоваров, А.Б. Горальчук та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.107-111.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. Харчові продукти з емульсійною структурою мають великий потенціал для подальшого дослідження. Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Структура харчування, що склалася у цей час в Україні диктує необхідність розширення асортименту кулінарної продукції за рахунок більш ефективного використання продуктів рослинного походження.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3637
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf165,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.