Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/367
Название: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Крамаренко, Дмитро Павлович
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Гафуров, Олег Вікторович
Ключевые слова: Патент № 102674
Дата публикации: 10-ноя-2015
Библиографическое описание: Патент України на корисну модель № 102674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока / Дейниченко Г.В., Юдіна Т.Л., Крамаренко Д.П., Мазняк З.О., Золотухіна І.В., Дмитревський Д.В., Гафуров О.В. - № u 2015 05110. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C, як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока з вологістю 86-90 %, емульсію гомогенізують при тиску 0,6-0,8 МПа.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/367
Располагается в коллекциях:Перелік патентів за 2015 рік

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
102674.pdf177,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.