Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДоманова, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorШуляк, Ірина Геннадіївна-
dc.date.accessioned2019-02-12T18:31:09Z-
dc.date.available2019-02-12T18:31:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДоманова О.В. Формування споживчих властивостей гелів для душу / О.В. Доманова, І.Г. Шуляк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 292-302.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3687-
dc.description.abstractПроаналізовано ринок косметичних засобів України. Вивчено склад (за маркуванням), досліджено органолептичні показники, рН гелів для душу, що реалізуються на ринку міста Харкова. За органолептичними показниками та рН гелі для душу відповідають вимогам НД, але мають лужне середовище, що в разі щоденного використання може призвести до подразнення шкіри. Із метою покращення споживчих властивостей запропоновано до складу гелів для душу додати ефірні олії лимону та петітгрейну.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)-
dc.subjectгель для душуru_RU
dc.subjectефірна оліяru_RU
dc.subjectспоживчі властивостіru_RU
dc.subjectлимонru_RU
dc.subjectпетітгрейнru_RU
dc.titleФормування споживчих властивостей гелів для душуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf417,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.