Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
Title: Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Фролова, Тетяна Володимирівна
Сібірякова, Катерина Сергіївна
Гриценко, Олег Юрійович
Keywords: перець
бактерії
грибки
зберігання
специфічна мікрофлора
фунгіцидна дія
антибактеріальні властивості
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю / А.А. Дубініна, Т.М. Летута, Т.В. Фролова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 238-261.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)
Abstract: Проведено літературний аналіз мікробіологічного псування перцю солодкого та обґрунтування вибору лікарсько-технічної сировини для обробки плодів під час зберігання. Розглянуто основні сучасні методи захисту плодів та овочів від патогенних мікроорганізмів. Проаналізовано основні збудники хвороб плодів перцю паразитарного виду – бактерії та грибки. Здійснено аналіз літературних джерел щодо специфічної мікрофлори плодів перцю та досліджено бактерицидну й фунгіцидну дію лікарсько-технічної сировини на неї.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf438,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.