Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorФролова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorСібірякова, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorГриценко, Олег Юрійович-
dc.date.accessioned2019-02-12T18:44:37Z-
dc.date.available2019-02-12T18:44:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОбґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю / А.А. Дубініна, Т.М. Летута, Т.В. Фролова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 238-261.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689-
dc.description.abstractПроведено літературний аналіз мікробіологічного псування перцю солодкого та обґрунтування вибору лікарсько-технічної сировини для обробки плодів під час зберігання. Розглянуто основні сучасні методи захисту плодів та овочів від патогенних мікроорганізмів. Проаналізовано основні збудники хвороб плодів перцю паразитарного виду – бактерії та грибки. Здійснено аналіз літературних джерел щодо специфічної мікрофлори плодів перцю та досліджено бактерицидну й фунгіцидну дію лікарсько-технічної сировини на неї.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)-
dc.subjectперецьru_RU
dc.subjectбактеріїru_RU
dc.subjectгрибкиru_RU
dc.subjectзберіганняru_RU
dc.subjectспецифічна мікрофлораru_RU
dc.subjectфунгіцидна діяru_RU
dc.subjectантибактеріальні властивостіru_RU
dc.titleОбґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцюru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf438,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.