Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Title: Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошку
Authors: Городиська, Олена Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Буштрук, Ігор Валерійович
Keywords: технологія
кондитерська глазур
порошок із виноградних кісточок
альтернатива
какао-порошок
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошку / О.В. Городиська, Н.В. Гревцева, О.В. Самохвалова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 223-237.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)
Abstract: Розроблено технологію кондитерської глазурі на основі жируальтернату какао-масла лауринового типу з частковою заміною какаопорошку порошками з виноградних кісточок. Проведено порівняльний аналіз какао-порошків і порошків із виноградних кісточок. Складено технологічну схему виробництва кондитерської глазурі з частковою заміною какаопорошку порошком із виноградних кісточок та надано рекомендації щодо регулювання параметрів технологічного процесу виробництва нових видів глазурі та глазурування кондитерських виробів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf385 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.