Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3691
Title: Дослідження вмісту токсичних елементів у ягідних соусах із йодвміщуючими добавками
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Листопад, Тамара Сергіївна
Keywords: чорниця
журавлина
калина
ламінарія
свинець
миш’як
ртуть
кадмій
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г.В. Дослідження вмісту токсичних елементів у ягідних соусах із йодвміщуючими добавками / Г.В. Дейниченко, Т.С. Листопад // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 214-223.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)
Abstract: Досліджено безпечність розроблених соусів із дикорослих і культивованих ягід із йодвміщуючими добавками, а саме визначено вміст токсичних елементів. Дослідження проводилися на відповідність вимогам ДСТУ 6087:2009. Результати дослідження показали, що вміст свинцю щонайменше в 100 разів, миш’яку та ртуті у 200 разів, кадмію у 300 разів менше від гранично допустимої норми.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3691
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf322,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.