Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3692
Title: Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцерином
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
Keywords: кишкові плівки
гліцерин
танін
фізико-механічні властивості
міцність
подовження
пластифікація
дублення
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В.М. Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцерином / В.М. Михайлов, В.М. Онищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 205-214.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)
Abstract: Доведено доцільність пластифікації гліцерином склеєних кишкових плівок із метою формування покращених фізико-механічних властивостей матеріалу ковбасної оболонки та забезпечення стабільності їх пластичних характеристик. Аналіз одержаних даних свідчить про типовий прояв пластифікації під дією гліцерину, зокрема підвищення рухомості структурних елементів підслизового шару свинячих черев, основу яких становлять надмолекулярні структури білків колагену й еластину.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3692
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf320,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.