Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3695
Title: Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" - плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Вадим Антонович
Тельонков, Олександр Євгенович
Погарський, Олексій Сергійович
Какадій, Юлія Петрівна
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Keywords: нанотехнології
сорбет
дрібнодисперсне подрібнення
кріогенне заморожування
оздоровчі продукти,
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" - плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, В.А. Павлюк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 7-31.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Запропоновано та розроблено новий спосіб і нанотехнології виробництва оздоровчих продуктів «NatureSuperFood» – плодоовочевого морозива (сорбетів), що дозволяють отримати продукт з унікальними характеристиками. Нові види сорбетів перебувають у нанорозмірній формі та мають високий вміст натуральних біологічно активних речовин плодів та овочів (?-каротину, хлорофілів, фенольних сполук – антоціанів, аскорбінової кислоти та ін.). Крім того, вони характеризуються високим вмістом розчинних пектинових речовин, що виконують у сорбетах роль натуральних загусників і структуроутворювачів. Це дає можливість виключити застосування синтетичних добавок
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3695
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf814,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.