Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
Title: Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання
Authors: Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: замороженні напівфабрикати
м'ясні напівфабрикати
амінокислоти
біологічна цінність
білки
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Желєва Т. С. Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання / Т.С. Желєва, М.О. Янчева, О.О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 31-45.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Наведено результати дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей «KrioMeat» під час зберігання. Установлено, що використання сумішей сприяє збереженню вмісту амінокислотного складу, біологічної цінності та перетравлюваності білків напівфабрикатів протягом усього терміну зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf587,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.