Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2019-02-13T10:39:22Z-
dc.date.available2019-02-13T10:39:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С. Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання / Т.С. Желєва, М.О. Янчева, О.О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 31-45.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей «KrioMeat» під час зберігання. Установлено, що використання сумішей сприяє збереженню вмісту амінокислотного складу, біологічної цінності та перетравлюваності білків напівфабрикатів протягом усього терміну зберігання.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)-
dc.subjectзамороженні напівфабрикатиru_RU
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиru_RU
dc.subjectамінокислотиru_RU
dc.subjectбіологічна цінністьru_RU
dc.subjectбілкиru_RU
dc.titleДослідження біологічної цінності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf587,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.