Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3698
Title: Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням
Authors: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Применко, Владислав Геннадійович
Keywords: емульсійні соуси
токсичність
білкові добавки
безпечність
дієтичні добавки
селен Se
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П. Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням / М.П. Головко, Т.М. Головко, В.Г. Применко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 45-55.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Досліджено вплив добавки дієтичної селен-білкової «Неоселен» на організм білих лінійних щурів. Розраховано параметри гострої токсичності добавки, визначено можливі інтервали її доз для введення в живий організм. Досліджено вплив соусу емульсійного типу «Кетчуп Селеновий» на стан кишкового бар’єра в білих лінійних щурів. Вивчено та доведено гігієнічну безпечність соусу «Кетчуп Селеновий» із добавкою дієтичною селен-білковою «Неоселен».
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3698
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf606,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.