Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorПрименко, Владислав Геннадійович-
dc.date.accessioned2019-02-13T12:39:25Z-
dc.date.available2019-02-13T12:39:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГоловко М. П. Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням / М.П. Головко, Т.М. Головко, В.Г. Применко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 45-55.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3698-
dc.description.abstractДосліджено вплив добавки дієтичної селен-білкової «Неоселен» на організм білих лінійних щурів. Розраховано параметри гострої токсичності добавки, визначено можливі інтервали її доз для введення в живий організм. Досліджено вплив соусу емульсійного типу «Кетчуп Селеновий» на стан кишкового бар’єра в білих лінійних щурів. Вивчено та доведено гігієнічну безпечність соусу «Кетчуп Селеновий» із добавкою дієтичною селен-білковою «Неоселен».ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)-
dc.subjectемульсійні соусиru_RU
dc.subjectтоксичністьru_RU
dc.subjectбілкові добавкиru_RU
dc.subjectбезпечністьru_RU
dc.subjectдієтичні добавкиru_RU
dc.subjectселен Seru_RU
dc.titleМедико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використаннямru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf606,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.